ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΖΩΟΤΕΧΝΙΑ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΖΩΟΤΕΧΝΙΑ

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Βασίλειος Σκαπέτας, Αναπληρωτής Καθηγητής τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων, ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Μειωμένη τιμή!
36,00 € με Φ.Π.Α.

40,00 € με Φ.Π.Α.

Έκπτωση!

(η τιμή μειώθηκε κατά 10 %)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Το βιβλίο αποτελείται από δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος δίνονται βασικές γνώσεις για τη Ζωική Παραγωγή σε θέματα που έχουν να κάνουν με την προέλευση, την εξημέρωση, τα συστήματα εκτροφής, τις κυριότερες φυλές, τη γενετική και γενετική βελτίωση, την αναπαραγωγή, την κρεοπαραγωγική και τη γαλακτοπαραγωγική ικανότητα,  την πέψη και τη διατροφή, καθώς και την ευζωία των αγροτικών ζώων και πτηνών. 

Στο δεύτερο μέρος του βιβλίου, αναπτύσσονται θέματα που έχουν να κάνουν με την ονοματολογία των αγροτικών ζώων, με τα χαρακτηριστικά των παραγωγικών τους ιδιοτήτων, την τοπογραφία των μερών και των περιοχών του σώματος και τη διάπλασή του, τις σωματομετρήσεις, την άμελξη με τη μηχανή και με τα χέρια, καθώς και ειδικά θέματα που αφορούν στην εκτροφή των βοοειδών, των αιγοπροβάτων, των χοίρων και των πτηνών.
Στο βιβλίο περιλαμβάνονται 24 πίνακες και 486 εικόνες, η πλειονότητα των οποίων είναι έγχρωμες. Στο τέλος κάθε μέρους παρατίθεται πλούσια βιβλιογραφία που σχετίζεται με το αντικείμενο της Ζωοτεχνίας.


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ
ISBN 978-960-357-122-3
Έτος έκδοσης 2015
Διάσταση 17x 24
Σελίδες 502

Καλάθι  

Χωρίς προϊόντα

Μεταφορικά 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Πληρωμή

Νέες Εκδόσεις

  • Προγραμματίζοντας στη γλώσσα C με τη βοήθεια λυμένων παραδειγμάτων

    Προγραμματίζοντας στη γλώσσα C με τη βοήθεια λυμένων...

Advertising