ΣΙΤΗΡΑ ΚΑΙ ΨΥΧΑΝΘΗ

ΣΙΤΗΡΑ ΚΑΙ ΨΥΧΑΝΘΗ

Συγγραφέας: Δέσποινα Παπακώστα-Τασοπούλου, καθηγήτρια Γεωργίας, Γεωπονική Σχολή Α.Π.Θ.

 

ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

Μειωμένη τιμή!
66,67 € με Φ.Π.Α.

78,43 € με Φ.Π.Α.

Έκπτωση!

(η τιμή μειώθηκε κατά 15 %)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Τα σιτηρά και τα ψυχανθή αποτελούν τη βάση της διατροφής των ανθρώπων και των ζώων. Για την κάλυψη των αυξανόμενων αναγκών σε ποιοτικά προϊόντα και ταυτόχρονα προστασία του περιβάλλοντος και μείωση εισροών, είναι απαραίτητος ο συνδυασμός της κατάλληλης καλλιεργητικής τεχνικής με τη φυσιολογία της ανάπτυξης των καλλιεργειών και τους συντελεστές που διαμορφώνουν την απόδοση και την ποιότητα των προϊόντων τους.
Στο πρώτο μέρος του βιβλίου δίνονται πληροφορίες για τα χειμερινά και εαρινά σιτηρά και στο δεύτερο για τα σπουδαιότερα ψυχανθή, καρποδοτικά και χορτοδοτικά, που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για τη χώρα μας. Εκτός από τα γενικά στοιχεία που αφορούν ομάδες καλλιεργειών, για κάθε φυτικό είδος αναφέρεται η σπουδαιότητά του, δίνονται οι ιδιαίτερες οικολογικές απαιτήσεις, προτείνεται η κατάλληλη καλλιεργητική τεχνική στα πλαίσια της ολοκληρωμένης διαχείρησης των καλλιεργειών και αναλύονται τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων.
Οι παρεχόμενες πληροφορίες βασίζονται σε εκτεταμένη Ελληνική και ξενόγλωσση βιβλιογραφία ενώ πληθώρα έγχρωμων φωτογραφιών διευκολύνει τον αναγνώστη. Το βιβλίο απευθύνεται σε φοιτητές γεωπονικών τμημάτων, σε ερευνητές φυτών μεγάλης καλλιέργειας, σε γεωπόνους και σε προοδευτικούς αγρότες.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ
Έτος έκδοσης 2012
ISBN: 978-960-357-105-6
σελ. 760, χαρτόδετο

Καλάθι  

Χωρίς προϊόντα

Μεταφορικά 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Πληρωμή

Νέες Εκδόσεις

  • Προγραμματίζοντας στη γλώσσα C με τη βοήθεια λυμένων παραδειγμάτων

    Προγραμματίζοντας στη γλώσσα C με τη βοήθεια λυμένων...

Advertising