ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗ ΣΚΥΛΟΥ - ΓΑΤΑΣ

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗ ΣΚΥΛΟΥ - ΓΑΤΑΣ

Συγγραφέας: Βασίλειος Ψύχας, Αναπληρωτής καθηγητής Κτηνιατρικής Σχολής Α.Π.Θ.

Μειωμένη τιμή!
72,00 € με Φ.Π.Α.

90,00 € με Φ.Π.Α.

Έκπτωση!

(η τιμή μειώθηκε κατά 20 %)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η Διαγνωστική ή Εφαρμοσμένη Παθολογική Ανατομική αποτελεί συνδυασμό των νοσολογικών οντοτήτων και των χαρακτηριστικών μακροσκοπικών και ιστοπαθολογικών αλλοιώσεων που αυτές προκαλούν και οι οποίες έχουν διαγνωστική αξία για την εκάστοτε νοσολογική οντότητα.
Στην κτηνιατρική, η διδασκαλία και η εκμάθηση περιστρέφονται γύρω από τα ασθενή ζωντανά ζώα, αλλά σε πολλές περιπτώσεις η νεκροψία-νεκροτομή μπορεί να οδηγήσει σε μια έξυπνη και επιστημονική κατανόηση των διεργασιών της νόσου. Πριν από τη μελέτη των βλαβών, πρέπει να πραγματοποιηθεί μια ομαλή και συστηματική νεκροψία-νεκροτομή με ομαλή τεχνική. Μια τέτοια διαδικασία περιγράφεται συνοπτικά σε κεφάλαιο του παρόντος βιβλίου.
Οι κτηνίατροι συχνά αποφεύγουν να εκτελέσουν νεκροψία-νεκροτομή επειδή απαιτείται πάρα πολύς χρόνος και πάρα πολύς κόπος, ή επειδή η αποκομιδή από εταιρείες παροχής και η αποτέφρωση των ζώων μετά τη νεκροτομή είναι δύσκολη. Αυτοί οι προσωπικοί παράγοντες οφείλονται στην έλλειψη εξοικείωσης με την αποτελεσματική διαδικασία νεκροτομής, τα όργανα και τη διαθεσιμότητα απλών και γρήγορων εργαστηριακών εξετάσεων για την επιβεβαίωση της διάγνωσης.
Οι νεκροτομές είναι ευκαιρίες συνεχούς εκπαίδευσης που προσφέρονται στους κτηνιάτρους στις δικές τους πρακτικές και σπανίως μπορούν να αναπαραχθούν αλλού. Αυτός ο τύπος συνεχιζόμενης εκπαίδευσης γίνεται δια βίου.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

ISBN 978-960-357-137-7
Έτος έκδοσης 2020
Διάσταση 24x29  χαρτόδετο
Σελίδες 316

Καλάθι  

Χωρίς προϊόντα

Μεταφορικά 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Πληρωμή

Νέες Εκδόσεις

  • Προγραμματίζοντας στη γλώσσα C με τη βοήθεια λυμένων παραδειγμάτων

    Προγραμματίζοντας στη γλώσσα C με τη βοήθεια λυμένων...

Advertising