ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΟΥ τρίτη έκδοση

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΟΥ τρίτη έκδοση

Συγγραφέας: Σπυρίδων Β. Ραμαντάνης
Ο Σπ. Β. Ραμαντάνης, είναι Κτηνίατρος, Dipl. European College of Veterinary Public Health (ECVPH), Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος στον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) και Αξιολογητής στο Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ).


Μειωμένη τιμή!
58,50 € με Φ.Π.Α.

65,00 € με Φ.Π.Α.

Έκπτωση!

(η τιμή μειώθηκε κατά 10 %)

Online only

Η νέα έκδοση καλύπτει τα βασικά θέματα της τεχνολογίας του κρέατος και των προϊόντων του. Απευθύνεται σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη της αλυσίδας του κρέατος. Παρουσιάζεται με ευσύνοπτο και λειτουργικό τρόπο όλο το απαραίτητο υλικό για την κάλυψη των σχετικών θεμάτων, ενώ οι βιβλιογραφικές πηγές δίνουν το έναυσμα  για  περαιτέρω  εμβάθυνση  στο  αντικείμενο.
Στα δεκατρία κεφάλαια του βιβλίου εξετάζεται η δομή και η σύσταση του μυϊκού ιστού και δεδομένου του επηρεασμού της ασφάλειας και ποιότητας του κρέατος από τις καταστάσεις πριν, κατά και μετά τη σφαγή, αναπτύσσεται η ευζωία, η μεταφορά και ο χειρισμός των ζώων ante mortem και οι μεταβολές και επιδράσεις post mortem  κατά τη μετατροπή του μυϊκού ιστού σε κρέας, περιλαμβανομένης της πρότασης  περί  αλλαγών  στην  τεχνολογία  σφαγής.
Εξετάζεται η τεχνολογία παραγωγής των προϊόντων κρέατος, οι αιτίες των ελαττωμάτων τους και παρουσιάζεται, σχολιάζεται η τρέχουσα ταξινόμηση των προϊόντων  με  βάση  το  κρέας  και  των  παρασκευασμάτων  κρέατος.
Σημαντικό τμήμα της έκδοσης καλύπτεται με τα θέματα ταξινόμησης και τεμαχισμού των σφαγίων των θηλαστικών και των πουλερικών, της ποιότητας του κρέατος και της επισήμανσης του κρέατος, του κρέατος ως συστατικό και ως πρωταρχικό  συστατικό,  συμπεριλαμβανομένου  του  σχετικού  νομικού  πλαισίου.

TΡΙΤΗ ΕΚΔΟΣΗ
ISBN 978-960-357-138-4
Έτος έκδοσης 2020
Διάσταση 17x 24
Σελίδες 782

Καλάθι  

Χωρίς προϊόντα

Μεταφορικά 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Πληρωμή

Νέες Εκδόσεις

  • Προγραμματίζοντας στη γλώσσα C με τη βοήθεια λυμένων παραδειγμάτων

    Προγραμματίζοντας στη γλώσσα C με τη βοήθεια λυμένων...

Advertising